publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

PRODUCĂTORUL DE CHIMICALE AGRICOLE CARE GARANTEAZĂ O ROADĂ BUNĂ

Eficiența agriculturii moderne depinde de foarte mulți factori. Pentru a obține o roadă bogată și calitativă agricultorii muncesc mult, investind surse financiare, timp și străduință. În plus, fiecare fermier știe că pentru ca munca lui să dea roade bune și, într-un final – profit, contează mult calitatea produselor pentru protecția plantelor și a îngrășămintelor pe care le folosește. În condițiile în care piața este invadată cu producție contrafăcută, alegerea acestora necesită vigilență sporită și multă informare. Chimicalele agricole trebuie procurate de la retailerii autorizați, de la distribuitorii oficiali sau din magazine agricole specializate și în nici un caz – de la piață. În afară de faptul că utilizarea produselor contrafăcute ne va periclita roada, punem în pericol sănătatea consumatorului, afirmă într-un cuvânt specialiștii.

Recent, un grup de peste o sută de reprezentanți ai întreprinderilor agricole din Moldova  au vizitat unul dintre cei mai mari producători de produse pentru protecția plantelor și îngrășăminte foliare din Ucraina, „Fabrika Agrohimikatov”, membră a corporației UKRAVIT.

Agricultorii au avut posibilitatea să se convingă de faptul că producția fabricată aici este calitativă și răspunde tuturor cerințelor unei agriculturi moderne. Ei au făcut cunoștință cu întreg procesul tehnologic și condițiile de producere a substanțelor de protecție a plantelor și a îngrășămintelor foliare, au văzut cum se confecționează ambalajele și au vizitat laboratorul întreprinderii. Acesta, fiind dotat cu echipamente moderne, permite asigurarea controlului calității pe toată durata procesului de producție, de la materia primă și materialele primite până la aranjarea mărfii în depozite.

O impresie aparte le-a lăsat agricultorilor moldoveni vizita la depozitele companiei, unde se păstrează atât materia primă, cât și produsele finite.

De altfel, din cele 131 de produse, care constituie portofoliul produselor fabricate de compania UKRAVIT, 35 sunt deja înregistrate în Moldova, iar încă 7 urmează să treacă prin această procedură.

”Noi studiem problemele agricultorilor și  venim cu soluții pentru acestea. Calitatea produselor noastre este de nivel internațional, în timp ce prețul este de două ori mai mic” – spune directorul general al companiei UKRAVIT, Vitalii Ilicenco.

 

Distribuitorul oficial în Moldova al producției UKRAVIT este compania Oberegagro SRL, din orașul Chișinău, str. Tighina 49/3, oficiul 41, tel. (022) 273 590, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

 

Citiți interviul directorului general al companiei UKRAVIT, Vitalii Ilicenco.

https://www.business.ua/companies/esli_biznesu_ne_meshayut_razvivatsya_on_ukreplyaet_stranu-344789/

 

 

Site la comanda de la Studio Webmaster