publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

Concurs de selectare

agro logo

Federatia Nationala a Agricultorilor „AGROinform”  anunța concurs de selectare a unui prestator de servicii pentru petrecerea seminarelor de instruire în următoarul domeniu:

- cursuri de formare pentru platformele regionale privind monitorizarea și influențarea politicilor agro-rurale.

Dialogul politic  înglobează toate formele de negociere si consultare, precum si schimbul de informații

intre reprezentanții statului si societatea civila, la diferite etape de elaborare si implementare a politicilor

În cadrul programului de două zile, participanții vor învăța cum să citească documentele de politică, care sunt principiile și conceptele principale ale influențării și promovării politicilor. Obiectivul acestor instruiri este de a învăța participantii cum să: selecteze indicatorii relevanți din Strategie de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural din Moldova, 2014-2020 pentru a fi monitorizați, colecteze și efectueze analiza datelor, formuleze recomandărilor de politici; să participe la procesul de luare a deciziilor și alte aspecte practice.

Aranjamente:

Seminarele vor fi organizate în perioada februarie - martie 2018, in regiunile Nord, Sud si Centru.

Instruirile se vor desfășura sub forma de seminare teoretice și ateliere de lucru interactive, care vor include exerciții individuale și de grup, studii de caz pentru fiecare subiect în parte, având drept scop consolidarea cunoștințelor și dezvoltarea aptitudinilor participanților la subiectul vizat.

Se estimează că în cadrul acestei activități vor fi organizate în total 4 seminare a cate 2 zile si a câte 15 persoane în grup.

Sarcini si responsabilități:

Elaborarea programului detaliat de instruire cu indicarea numărului de ore, per fiecare temă, pentru lecții teoretice și aplicații practice.

Elaborarea materialelor de instruire (prezentare PowerPoint, exerciții practice separat pentru fiecare subiect, ș.a.).

Facilitarea activității de instruire

Elaborarea testelor și aprecierea cunoștințelor acumulate în rezultatul instruirii.

 

Calificarea și experiența necesară pentru executarea contractului:

Experiență în organizarea seminarelor de instruire;

Dispune de capacități tehnice de organizare a cursurilor de instruire;

Capacitați de analiza, sinteza  a datelor cantitative si calitative,  formularea in baza lor  de recomandări si concluzii

Termenul limită de prezentare a ofertei: 25 ianuarie 2018, ora 16:00.

Perioada de contractare: 1 februarie -  31 mai 2018

Oferta tehnică (metodologia instruirii si agenda preliminară, CV echipa) și cea financiară vor fi transmise la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Instruirile sunt realizate in cadrul proiectului „Facilitarea implicării active a societății civile în dialogul de politici agro-rurale”  finanțat de Delegația Comisiei Europene din Republica Moldova

 

Создание сайта Studio Webmaster