publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

INSTRUIRI PENTRU TINERI ŞI FEMEI CARE DORESC SĂ ACCESEZE SUBVENȚII ÎN AVANS

Instruire

Federația Agricultorilor din Moldova (FARM) organizează un curs în cadrul Programului de instruire în domeniul antreprenorialului, care va avea loc săptămâna viitoare la Chișinău, perioada 22 - 26 octombrie 2018.

Înregistrarea la curs se efectuează prin trimiterea unui mesaj la adresa electronica: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numerele de telefon 068882205, 068882208.

Cursul este destinat tinerilor şi femeilor fermieri, care doresc să se lanseze într-o activitate economică sub orice formă de organizare juridică, să acceseze subvenții în avans pentru proiectele start-up din Fondul național de dezvoltare a agriculturii şi mediului rural . În afară de suport financiar pentru start-up, cele mai excelente reprezentante ale cursului vor beneficia de un pachet de servicii cosmetice la alegere în una din cele mai bune clinici ale țării. Printre aceste servicii sunt operații plastice de blefaroplastie, rinoplastie, lifting facial și altele.

 

Создание сайта Studio Webmaster