Baner 5

Baner 2

Baner 1

Baner 6

Baner 3

Baner 4

publicatii
istorii

 

baner

 

Get Adobe Flash player

ŞTIRILE AGROINFORM

31-10-2018Platforma comercială EASTFRUIT este lansata - ADERĂ și TU!

Proiectul EastFruit a lansat o platformă comercială pentru fructe, legume, pomușoare și nuci, în aplicația Telegram. La aceasta s-au conectat mai mulți comercianți, importatori, rețele de supermarket și producători din țări precum Ucraina, Moldova, Georgia, Rusia, Tadjikistan, Uzbekis

20-10-2018INSTRUIRI PENTRU TINERI ŞI FEMEI CARE DORESC SĂ ACCESEZE SUBVENȚII ÎN AVANS

Federația Agricultorilor din Moldova (FARM) organizează un curs în cadrul Programului de instruire în domeniul antreprenorialului, care va avea loc săptămâna viitoare la Chișinău, perioada 22 - 26 octombrie 2018. Înregistrarea la curs se efectuează prin trimiterea unui mesaj la adresa

10-01-2018Concurs de selectare

Federatia Nationala a Agricultorilor „AGROinform”  anunța concurs de selectare a unui prestator de servicii pentru petrecerea seminarelor de instruire în următoarul domeniu: - cursuri de formare pentru platformele regionale privind monitorizarea și influențarea politicilor agro-rurale.

CINE SUNTEM

Federaţia Naţională a Agricultorilor din Moldova AGROinform este o organizaţie neguvernamentală înregistrată în martie 2000 şi reprezintă interesele a 15 ONG-uri regionale ce includ peste 4500 fermieri şi antreprenori membri orientaţi la piaţă.
Federaţia are o structură descentralizată, deoarece organizaţiile membre au statut legal independent şi sunt flexibile în reacţionarea la necesităţile fermierilor. În acelaşi timp structura Federaţiei dispune menţinerea dialogului permanent şi relaţiile de conlucrare în patru niveluri: comunitar, regional, naţional şi internaţional.

 
agravista_banner   itaa_banner   ongsolar_banner

Создание сайта Studio Webmaster