publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

Site-ul www.agrimarket-blacksea.com a fost lansat
logo_color

Federaţia Naţională a Agricultorilor din Moldova AGROinform a lansat site-ul www.agrimarket-blacksea.com.  

Pagina web a fost lansată în cadrul proiectului "Facilitarea comerţului cu produse agro-alimentare în bazinul Mării Negre (FTAP)" implementat, atât pentru beneficiarii proiectului din Republica Moldova, România şi Ucraina, cât şi pentru cei bazinul Mării Negre.

Actualmente, pentru sporirea dinamicii comerţului regional şi promovarea eficientă a produselor agroalimentare pe pieţele vecine sunt necesare instrumente adecvate. Un factor important în stimularea comerţului îl constituie accesul la informaţia operativă şi veridică de pe pieţele regionale. Prin lansarea sistemului informaţional marketing regional în regim on-line, proiectul îşi asumă o sarcină de pionerat.

Utilizatorii SIM vor beneficia de informaţii operative orientate la promovarea comerţului transfrontalier prin accesarea directă a paginii www.agrimarket-blacksea.com, care va include:

- monitorizarea preţurilor angro săptămânale la fructe şi legume pe 10 pieţe agricole din 3 ţări (Republica Moldova, România şi Ucraina)

- baza de date a companiilor (producători, furnizări, intermediari, exportatori, procesatori)

- oferte comerciale ale companiilor

- suport analitic (studii, buletine săptămânale, articole, publicaţii, legislaţia ce reglementează comerţul)

Fiecare utilizator poate plasa individual cererea sau oferta de producţie agricolă care include: produsul, preţul, calitatea, cantitatea şi datele de contact.

Prin intermediul site-ului vor fi promovate companiile, mărfurile şi serviciile, schimburile comerciale. De asemenea, site-ul va contribui la stabilirea contactelor şi formarea parteneriatelor durabile.

Proiectul „Facilitarea comerţului cu produse agro-alimentare în bazinul Mării Negre" este finanţat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Operaţional Comun „BLACK SEA 2007-2013" şi este implementat de Federaţia Naţională a Agricultorilor din Moldova AGROinform în parteneriat cu Fundaţia pentru Promovarea Întreprinderilor Private, Mici şi Mijlocii din Galaţi, România şi Fondul de Susţinere a Antreprenorilor din Odessa, Ucraina.

 

Создание сайта Studio Webmaster