publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

Doresti sa participi la Forumul Femeilor Lidere din comunitatile rurale? Aplica aici!
forumFundaţia Soros în parteneriat cu Federaţia Naţională a Agricultorilor din Moldova AGROinform organizează Forumul Femeilor Lidere din Comunităţile Rurale.

Forumul urmează a fi desfăşurat în cadrul proiectului "Abilitarea femeilor din comunităţile rurale", implementat de Programul Egalitate şi Participare Civică al Fundaţiei Soros, graţie suportului financiar al Guvernului Suediei. Scopul proiectului constă în consolidarea bunei guvernări la nivel local prin împuternicirea femeilor din localităţile rurale întru participarea lor activă în procesele de luare a deciziilor şi dezvoltare a comunităţilor din care fac parte sau locuiesc în prezent.

Unul din rezultatele scontate la finele proiectului este ca femeile lider din zonele rurale să înveţe să comunice într-o reţea şi să promoveze avansarea femeilor în conducerea locală. Una din activităţile cheie care va contribui la atingerea acestui rezultat este Forumul Femeilor Lidere din Comunităţile Rurale, un eveniment de amploare care va fi organizat în fiecare an.

Obiectivele Forumului Femeilor Lidere din Comunităţile Rurale 2012:

Să sporească vizibilitatea activităţii femeilor lidere din comunităţile rurale în toată ţara;

Să întrunească femei lidere din comunităţile rurale din diferite domenii: administraţie publică locală, antreprenoriat, societatea civilă, cultură, etc. în scopul diseminării bunelor practici din aceste domenii şi pentru a identifica soluţii la cele mai stringente probleme cu care se confruntă femeile din comunităţile rurale;

Să stabilească/revigoreze Reţeaua Femeilor Lidere din Comunităţile Rurale.

Forumul va avea loc pe 23-24 noiembrie 2012 (cazarea este asigurată pentru participante / participanţi în noaptea de 23-24).

Pentru a participa, candidatele / candidaţii sunt invitaţi să completeze formularul pe care il gasiti aici: 

https://soros.md/event/2012-11-02

Termenul limită de depunere a formularelor completate: 11 noiembrie 2012.

Formularele pot fi expediate prin poştă, la adresa Fundaţiei Soros-Moldova - str. Bulgară 32, Chişinău, MD 2001, Republica Moldova (plicurile trebuie să ajungă până la data de 11 noiembrie) sau prin e-mail, la adresele Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

N.B. Pentru Informaţii adiţionale, contactaţi-ne la adresele de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Создание сайта Studio Webmaster