publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

Antreprenori agricoli din Republica Moldova, Ucraina şi România se întrunesc la Chișinău în cadrul unui Forum de afaceri

img 6223-1

Circa 70 de antreprenori agricoli din Republica Moldova, Ucraina şi România se întrunesc la Chișinău în cadrul unui Forum de afaceri.
Forumul cu genericul: „Oportunităţi de comerţ agricol în Bazinul Mării Negre" este la a II- a ediție și va avea loc pe data de 24 mai, curent.
Evenimentul este parte al proiectului „Facilitarea comerţului cu produse agro-alimentare în Bazinul Mării Negre" implementat de Federaţia Naţională a Agricultorilor din Moldova AGROinform în parteneriat cu Fundaţia pentru Promovarea Întreprinderilor Private, Mici şi Mijlocii din Galaţi, România şi Fondul Regional de Susţinere a Antreprenorilor din Odessa, Ucraina în cadrul „Programului Operaţional Comun Bazinul Mării Negre", finanţat de Uniunea Europeană.
Forumul are ca scop promovarea relaţiilor comerciale dintre antreprenorii agricoli din cele trei ţări şi identificarea căilor de colaborare, oportunităţilor de investiţii şi afaceri în parteneriat. Programul forumului include sesiuni în cadrul cărora fiecare din ţările participante va descrie situaţia în sectorul agricol al regiunii pe care o reprezintă, constrângerile şi perspectivele de colaborare pentru viitor în domeniul comerţului cu produse alimentare agricole. În cadrul discuţiilor vor fi identificate căi de cooperare şi stabilire a parteneriatelor ce ţin de vânzarea producţiei agricole. De asemenea, participanţii la forum vor vizita expozițiile: "Food and Drinks", "Food Technology" și "Packing Depot" și vor identifica potențiali parteneri de afaceri în Republica Moldova.
La reuniunea de afaceri vor participa oficialităţi din partea celor trei state: Vasile Bumacov, ministru în exercițiu al agriculturii din Republica Moldova, Marius Brînză, manager al proiectului "Facilitarea comerţului cu produse Agroalimentare în Bazinul Mării Negre" în România și Oleg Muratov, director al Departamentului Dezvoltare Economică și Comerț, Regiunea Odesa, Ucraina.

 

Создание сайта Studio Webmaster