publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

Fedearația AGROinform – parteneră la implementarea „EcoAgriNet 2”

download

La 6 noiembrie, curent Asociaţia Obştească „CUTEZĂTORUL" din orașul Făleşti în parteneriat cu Federația Națională a Agricultorilor din Moldova „AGROinform" din Republica Moldova, Asociația Euroconcept, Centrul de Dezvoltare Comunitară din România şi Centrul Bucovinean de Dezvoltare și Reconstrucție din Ucraina anunţă lansarea implementării proiectului Reţea transfrontalieră pentru agricultura ecologica, finanțat de Uniunea Europeană.

Scopul proiectului este de a stimula interacțiunea dintre fermieri și prestatorii de servicii agricole ecologice în domeniul promovării și dezvoltării agriculturii organice în arealul transfrontalier.
Proiectul va atinge următoarele obiective specifice:
1. Consolidarea capacităților Rețelei transfrontaliere de formatori în domeniul inițierii afacerilor, marketingului agroalimentar și activității cu consumatorii de produse ecologice.
Intensificarea cooperării între formatori la educaţia fermierilor şi iniţierea procesului de certificare a producţiei agroalimentare ecologice în zona ţintă Botoșani-Iași-Vaslui-Galați-Republica Moldova-Cernăuţi.
2. Dezvoltarea abilităților fermierilor și antreprenorilor agricoli în domeniul agriculturii ecologice şi practicilor europene agricole prietenoase mediului.
3. Sporirea nivelului de informare și conștientizare cu privire la produsele ecologice în arealul transfrontalier România - Republica Moldova - Ucraina.

 

 

Создание сайта Studio Webmaster