publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

Membrii AGROinform optează pentru dialog

În ziua de 26 august, la sediul Federației Naționale a Agricultorilor AGROinform a avut loc o ședință cu Directorii Executivi şi Membrii Consiliului Naţional de Administrare a organizației. Scopul acestei ședințe a fost de a afla poziția membrilor Federației vizavi de situația dificilă creată în agricultură și acțiunile ce urmează să se desfășoare în continuare.

În urma consultărilor publice cu membrii Organizațiilor Regionale s-a ajuns la următoarele rezultate. Pentru continuarea dialogului cu autoritățile au optat 7 organizații; pentru proteste – 3 organizații; pentru aderarea la Platforma DA – 3 organizații; pentru crearea unui partid politic – 2 organizații.

În urma expunerii opiniilor Directorilor Executivi ai organizaţiilor regionale și ale Preşedintelui Consiliului administrativ, a fost formulată poziţia Federaţiei. AGROinform a optat pentru continuarea dialogului cu autoritățile, insistă să fie introduse modificări în Pachetul Agricol și acesta să fie aprobat cât mai repede în a doua lectură. Protestele au fost apreciate drept necesare, în caz că nu vor fi îndeplinite solicitările de mai sus. Aceste propuneri au fost votate unanim.

 

Создание сайта Studio Webmaster