publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

Femeile din Rețeaua Nord se pregătesc de Forumul Național

În ziua de 15 octombrie la Bălți a avut loc ședința grupului consultativ a Rețelei de socializare a femeilor din agricultură din regiunea NORD. Scopul acestei ședințe a fost de a planifica activitățile în cadrul Rețelei de socializare a femeilor din agricultură (RFSA) din regiunea NORD şi elaborarea conceptului Forumului regional. La ședință au participat membrii grupului consultativ al RFSA din regiunea NORD, reprezentanții organizațiilor regionale AGROinform din Edineţ, Drochia, Râşcani. Activitățile din cadrul proiectului de dezvoltare a Reţelei de socializare a femeilor din agricultură regiunea Nord sunt desfășurate de către Federația Națională a Agricultorilor din Moldova AGROinform și susținute de Proiectul Competitivitatea Agricolă și Dezvoltarea Întreprinderilor (ACED).

De asemenea, în cadrul ședinței au fost evaluate activitățile desfășurate în perioada de implementare a proiectului pentru 2015. S-au trecut în revistă activitățile efectuate, a fost făcută evaluarea cantitativă a acestora și a fost estimat impactul activităților desfășurate.

Un alt subiect pus în dezbatere a fost discutarea ideilor privind conceptul Forumului Național, identificarea istoriilor de succes care vor fi prezentate și a temelor pentru sesiunile informative și de instruire. De asemenea s-au prezentat opinii și viziuni privind menținerea şi dezvoltarea rețelei de femei în continuare și identificarea de surse potențiale de finanțare.

Vă informăm că în luna noiembrie 2015 va avea loc Forumul Rețelelor de Socializare a femeilor ce activează în sectorul agricol. Pentru prima dată Forumul va întruni toate Rețelele de Femei: Nord, Sud, Centru, Transnistria. În cadrul evenimentului vor participa membrele active ale Rețelelor, reprezentanți ai organizațiilor finanțatoare și alți oaspeți. La eveniment se va face o totalizare a activităților de până acum, se va vorbi despre care au fost cele mai importante realizări și se vor discuta posibilitățile ulterioare de dezvoltare a rețelelor prin găsirea unor surse alternative de finanțare.

 

Создание сайта Studio Webmaster