publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

Atelier al organizațiilor regionale

În ziua de 11 noiembrie, la sediul Federației Naționale a Agricultorilor din Moldova AGROinform, a avut loc un atelier de lucru cu participarea directorilor executivi ai organizațiilor regionale şi a echipei naționale de coordonare. În cadrul întrunirii s-au purtat discuții privind situația la zi din organizație, dar și din viața agricolă a republicii.

Iurie Hurmuzachi, vicedirector AGROinform a făcut o scurtă prezentare despre starea în prezent a sectorului agricol, a vorbit despre achitarea subvențiilor și a compensațiilor și a răspuns la întrebările directorilor referitor la aceste aspecte.

Directorii organizațiilor regionale au prezentat fiecare în parte raportarea activităţilor pentru lunile septembrie-octombrie în cadrul Programului ICAS, finanţat de organizaţia We Effect, Suedia. Ei au vorbit despre evenimentele pe care le-au desfăşurat în aceste două luni, majoritatea din ei declarând că în proporție de 80-90 la sută au finalizat ceea ce au planificat inițial. S-a stabilit despre necesitatea de a actualiza baza de date a membrilor organizației.

Aurelia Bondari, director executiv AGROinform, a venit cu o planificare a activităților în cadrul Proiectului ICAS pentru anul 2016. Directorii executivi au fost informați despre faptul că în cadrul proiectului pentru anul viitor, pot fi modificate unele activităţi, fără a fi schimbaţi indicatorii. Unii directori executivi au solicitat ca activităţile din cadrul cercurilor neformale să îşi schimbe formatul, pentru a se putea lucra cu mai mulţi fermieri, pentru a putea organiza instruiri specializate și a contribui la pregătirea profesională a fermierilor. Ei au solicitat mai puține activități, dar de amploare mai mare cu specialiști de nivel naţional.

 

Создание сайта Studio Webmaster