publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

AGROinform – 15 ani de provocări și performanță

În ziua de 22 decembrie 2015, Federația Națională a Agricultorilor din Moldova AGROinform, a sărbătorit 15 ani de activitate. La evenimentul festiv au participat oficiali moldoveni, membri, parteneri, colegi și prieteni ai AGROinform. Programul evenimentului a fost unul informal, unde luările de cuvânt ale invitaților s-au îmbinat cu recepția propriu-zisă.

Ion Sula, ministrul în exercițiu al Agriculturii și Industriei Alimentare, a felicitat conducerea Federației pentru o activitate îndelungată de 15 ani, menționând că AGROinform și-a îndreptățit pe deplin misiunea – de a promova interesele agricultorilor și de a le oferi posibilități de dezvoltare continuă. „Împreună, am depus eforturi considerabile întru depășirea dificultăților din anul 2015. Am colaborat activ pentru implementarea obiectivelor de dezvoltare ale sectorului agroalimentar al Republicii Moldova, în vederea modernizării acestuia și atingerii unui nivel de performanță similar celui al statelor-membre ale Uniunii Europene”.

Petru Maleru, directorul Agenției pentru Intervenții și Plăți în Agricultură a  mulțumit pentru conlucrarea fructuoasă între AIPA și AGROinform, care a adus doar rezultate remarcabile în domeniul subvenționării. Totodată, directorul AIPA a menționat că, experiența acumulată pe parcursul a 15 ani de activitate este un bun exemplu de urmat și pentru alți parteneri. „Funcționarii publici vin și se duc iar fermierii sunt cei care neapărat trebuie să insiste asupra necesității și inevitabilității unei continue modernizări a sectorului agricol alături de așa parteneri ca AGROinform”, a menționat Petru Maleru.

Federaţia Naţională a Agricultorilor din Moldova AGROinform este o reţea de 15 organizaţii regionale, orientate spre dezvoltarea economică a localităţilor rurale prin oferirea asistenţei în dezvoltarea afacerilor, marketing, aplicarea tehnologiilor avansate, precum şi reprezentarea intereselor membrilor săi, prin promovarea unor politici de dezvoltare durabilă a mediului rural.

 

 

Создание сайта Studio Webmaster