publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

SEMINARE DE INSTRUIRE ȘI FORMARE PENTRU SOLICITANȚII DE SUBVENȚII

agro logo

AGROinform a început înregistrarea producătorilor agricoli pentru participarea la seminarele de consultanță și formare în cadrul Măsurii 5 din Regulamentul privind condițiile, ordinea și procedura de acordare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural.

Federația Națională a Agricultorilor din Moldova AGROinform fost selectată în calitate de instituție prestatoare de servicii de consultanță și formare a producătorilor agricoli în cadrul Măsurii 5 din Regulamentul privind condițiile, ordinea și procedura de acordare a mijloacelor Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural.

În context, Vă informăm că procedura de înregistrare a producătorilor agricoli pentru participarea în cadrul instruirilor a demarat deja, iar cei interesați, sunt îndemnați să apeleze la oficiul central AGROinform, la numărul de telefon (022) 23 56 98 sau la Organizațiile Regionale ale Federației Naționale a Agricultorilor din Moldova, ale căror numere de telefon le puteți găsi, de asemenea, pe acest site, la compartimentul MEMBRII.

În urma participării la seminarele de instruire, solicitanților de subvenții le vor fi eliberate certificate ce atestă participarea la curs, conform cerințelor Regulamentului privind condițiile, ordinea și procedura de acordare a mijloacelor fondului național la Măsura 4 și submăsurile 1.1, 1.2, 1.4, 1.5, 1.6, 2.4, 2.5.

AGROinform precizează că seminarele se vor desfășura conform modulelor specifice domeniilor de activitate și a investițiilor efectuate de către solicitanți, în condițiile unor proceduri corecte și transparente de instruire a producătorilor agricoli.

Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare subliniază necesitatea instruirilor producătorilor agricoli drept o necesitate de dezvoltare profesională și de acumulare a cunoștințelor necesare pentru a dezvolta o agricultură performantă.

 

Создание сайта Studio Webmaster