publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

ZIARUL AgroMediaInform ÎȘI PREMIAZĂ CITITORII!

agro logo

La finele anului 2017, ziarul AgroMediaInform,  publicația periodică a Federației Naționale a Agricultorilor din Moldova AGROinform, a lansat un concurs pentru cititori, al cărui premiu mare, un telefon marca SAMSUNG, urma să încurajeze pe unul dintre cei mai fideli și interesați cititori ai ziarului.

Între sugestiile pe care le-am primit la redacție au fost multe cuvinte de încurajare. Am înțeles, cu această ocazie, că ziarul AgroMediaInform este, cu adevărat un bun prieten al producătorilor agricoli, și nu numai!

Ne-au fost sugerate diverse tematici, idei, iar unii cititori au invitat echipa redacției în ospeție pentru a ne arăta cum muncesc zi de zi, cum își construiesc afacerea în agricultură, cum fac față provocărilor...

Ziarul AgroMediaInform, de asemenea, în anul care vine, a pregătit pentru cititori noi rubrici, interviuri cu interlocutori interesanți, relatări despre tot ce este nou și util pentru producătorii agricoli!

De această dată, premiul anunțat de redacție a plecat la Ion Jornea, în raionul Fălești, satul Chetriș.

Ion Jornea este un tânăr producător agricol, care activează în domeniu din anul 2006, mai întâi, în calitate de agronom în gospodăria părinților, apoi a preluat administrarea afacerii, iar așa cum este membru al AO ”CUTEZĂTORUL”  din Fălești, și, respectiv, al Federației Naționale a Agricultorilor din Moldova, este abonat și la ziarul AgroMediaInform. Cele mai interesante, spune cititorul, sunt istoriile de succes, care încurajează, motivează și ajută să afli mai multe despre reușitele altor producători.

Din sugestii pentru viitor, cititorul ne-a solicitat mai multe articolele despre tehnologiile noi în agricultură, explicate de către experți și specialiști în domeniu, cu referire la posibilitățile de aplicare în condițiile de la noi.

O altă sugestie ar fi informațiile cât mai ample și detaliate despre oportunități de atragere a investiților  în agricultură.

Despre ziarul AgroMediaInform, care este cel mai amplu ziar de profil agricol, cititorul zice că e interesant și util și ne încurajează să ținem pasul cu noutățile. ”În condițiile actuale, practic este imposibil să faci agricultură performantă fără susținerea statului, cel puțin la etapa aceasta”, spune Ion Jornea. La rândul său, zice că activează așa cum activează orice fermier. Are studii în domeniul agricol – a absolvit Universitatea Agrară. În prezent prelucrează 500 ha cu culturi de câmp, floarea soarelui, porumb, iar în 2013 a înființat și o livadă de cireși, care în acest an trebuie deja  să intre în rod. Planurile de viitor și le face tot pentru agricultură, și asta bucură, deoarece am întâlnit la Fălești (datorită concursului nostru) un tânăr agricultor, îndrăgostit cu adevărat de pământ, de ceea ce face, cu multă dorință  de a cunoaște cât mai mult în domeniu pentru a-și dezvolta afacerea spre binele familiei sale, spre prosperarea țării.

Succese, Ion, la mai mult și la mai mare!

 

Создание сайта Studio Webmaster