publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

Participă și tu la Forumul ”Oportunităţi de comerţ agricol în Bazinul Mării Negre”!

logo black sea

Federația Națională a Agricultorilor din Moldova AGROinform va organiza, pe data de 22 mai 2013 ediția a II-a a Forumului "Oportunităţi de comerţ agricol în Bazinul Mării Negre". Evenimentul este parte al proiectului „Facilitarea comerţului cu produse agro-alimentare în Bazinul Mării Negre" implementat de Federaţia Naţională a Agricultorilor din Moldova AGROinform în parteneriat cu Fundaţia pentru Promovarea Întreprinderilor Private, Mici şi Mijlocii din Galaţi, România şi Fondul Regional de Susţinere a Antreprenorilor din Odessa, Ucraina în cadrul „Programului Operaţional Comun Bazinul Mării Negre", finanţat de Uniunea Europeană.
Scopul evenimentului este de a promova relaţiile comerciale dintre antreprenorii agricoli din România, Ucraina și Republica Moldova, identificarea căilor de colaborare, oportunităţilor de investiţii şi afaceri în parteneriat.
La Forum sunt invitaţi să participe comercianți angrosiști, producători agricoli mari și medii, exportatori.
Pentru înregistrare contactați-ne la numerele de telefon 0 22 23 56 98, 022 23 56 96. Termenul limită pentru înregistrare este 19 aprilie 2013. Numărul de participanți este limitat.

 

Создание сайта Studio Webmaster