publicatii
istorii

 

 

Get Adobe Flash player

Memorandum semnat de AGROinform

Zilele trecute, la sediul organizației a fost semnat un Memorandum de colaborare între Unitatea de implementare a creditului de asistență acordat de Guvernul Republicii Polone, reprezentată de managerul financiar Valeriu Iașan și AGROinform.

Potrivit lui Valeriu Iașan, datorită acestui Memorandum de colaborare, pot fi identificați mai ușor potențiali beneficiari pentru accesarea creditului. „Am venit cu propunerea de a încheia acest Memorandum pentru a putea difuza informația pe teren prin toate căile posibile despre proiectul nostru. Prin acest Memorandum devenim parteneri în dezvoltarea proiectului Creditului Polonez și nu numai. Când aveți întâlniri în regiuni sau în capitală cu potențiali beneficiari, ne invitați să le aducem la cunoștință informația despre proiect. La fel și noi ne asumăm să vă informăm despre toate schimbările și noutățile pe care le vom avea”. Iașan a prezentat care este situația la zi privind creditul polonez. În prezent se lucrează la 25 de dosare în valoare totală de 32 milioane de euro. Dosarele prevăd construcția de elevatoare, frigidere, ferme de porci și sere.

El susține că funcționarii din cadrul Unității de implementare a creditului urmează să vină cu propuneri la Parlament pentru a îmbunătăți procedurile necesare pentru a simplifica procesul de accesare a creditului. „ Este un proiect interesant, foarte complex. Dacă o să avem posibilitatea să îl implementăm, toți o să beneficiem de el”.

 

Создание сайта Studio Webmaster